Kajakklubben PAGAJ

Kajakklubben PAGAJ har gennem tiderne været centrum for et hyggeligt og kammeratligt sammenhold, hvor motionister og kaproere har trænet og taget på udflugter rundt i det ganske danske land.

Klubben rummer alle former for kajakaktiviteter lige fra kaproning på eliteplan over motionsroning på sø og å til havkajakaktiviteterne på fjord og hav. Også whitewater disciplinerne dyrkes af klubbens medlemmer, hvor en årlig klubtur til Norge har dannet grundlag for udvikling af færdighederne.

Klubfaciliteter

Klubben råder over gode klubfaciliteter med motionsrum, sauna og et hyggeligt klublokale ved Holstebro Vandkraftsø. Bådparken består af både turbåde og kapbåde i alle sværhedsgrader og robuste havkajakker. Havkajakroning er for alvor blevet en del af klubben de senere år og er en stærk del af klubbens aktiviteter.

Børne- og ungdomsafdeling og Kraftcenteret

PAGAJ har en aktiv børne- og ungdomsafdeling, med tilbud til alle aldersgrupper fra 10 år og opefter.

Som ungdomsroer kan du komme med i en gruppe hvor dygtige instruktører lærer dig de rette teknikker til virkeligt at få fart i båden. Vi træner mange hurtige kajakroere, og ligger helt i top på landsplan. Dette foregår på vores kraftcenter der bruges i samarbejdet med Struer kajakklub.

Kajakklubben PAGAJ har en stolt tradition indenfor kaproningsdisciplinerne og er som regel godt repræsenteret med især ungdomsroerne til stævner og arrangementer i andre klubber.

I Nordeuropas største motions- og langdistancearrangement, Tour de Gudenå, har PAGAJ gentagne gange vundet hovedpræmien i form af en ny kajak for at kunne mønstre flest gennemførende deltagere i forhold til klubbens størrelse. Et tegn på det sammenhold og engagement der hersker i klubben.

Nye medlemmer

Som nybegynder har du mulighed for at prøve forskellige bådtyper, udvikle dig i dit eget tempo og finde den form for kajakaktivitet, der passer til dit temperament og ambitionsniveau.

Om du er til lange ture i havkajak på Limfjorden, vil bruge kajakroning som målrettet træning eller blot som en afslappende motionstur på Storå i ny og næ, rummer PAGAJ muligheden for gode kajakoplevelser, hvor du kan udvikle dine færdigheder og finde ligesindede at dele oplevelserne med.

Som voksen roer bliver du del af en stor gruppe, mange hvis børn dyrker kajak, og som er blevet lokket med ud på søen, og andre som har roet i rigtigt mange år.

Kontakt 

Vi har en god og effektiv bestyrelse, som ofte holder møder om de ting som rør sig i klubben, og klubbens fremtidsplaner.

Hvis du har spørgsmål, kan du finde kontaktoplysningerne på vores bestyrelses- og aktivitetsudvalgsmedlemmer på vores Kontakt-side. 

Hvis du er interesseret i at blive medlem af PAGAJ, finder du flere oplysninger her: Nyt medlem.