PAGAJ´s deltagelse i DM Sprint 2017

Man kan forholde sig til glæde på mange måder. Jeg vælger, at forsøge at dele min glæde med andre, og derfor vil jeg vil særdeles gerne dele den glæde, der bobler i mig lige nu.

I eftermiddags besøgte Sonja og jeg Bagsværd Rostadion, hvor DM sprint i kano og kajak afvikles i disse dage. PAGAJ deltager med dejligt mange aktive roere, og nu både i kano og kajak. I skrivende stund har jeg ikke overblik over, hvem der har vundet hvilke medaljer, men jeg ved at der er guld med hjem til PAGAJ, og dertil kommer alle de andre flotte resultater.

En anden ting der glæder mig rigtig meget er, at der på holdet, som I kan se herunder er flere unge talenter, der er med til DM for første gang. Det lover jo rigtig godt for fremtiden, og hvis de unge får en god oplevelse ved at deltage i DM Sprint 2017, vil det sikkert motivere dem til fortsat træning, så de vil høste gode resultater ved kommende stævner.

(undskyld billedkvaliteten – det ses meget bedre på Lillian´s indlæg i facebook, hvorfra det er hentet)

Ved ankomsten til Bagsværd Sø søgte vi hen mod PAGAJ´s lejr ved søbredden. Men den var tom. Forklaringen fik vi, da vi kom hen i målområdet. Man var i gang med afvikling af løb over 2.500 meter, og på den solbeskinnede søbred sad hele flokken og fulgte de PAGAJ-roerer, som deltog i de løb.

Når jeg skriver hele flokken, så er det rigtig mange. Der har vist aldrig været en større forældreopbakning til et stævne, end der er til dette DM. Det fylder mig med stor glæde, og det lover godt for samarbejdet mellem klub og forældre om den fortsatte udvikling for arbejdet med ungdom og talent i PAGAJ.

Hvor er jeg glad for at føle, at jeg har en lille andel i det store kajakfællesskab, som vi har i PAGAJ, og jeg glæder mig til at følge udviklingen for både vore unge og for den gode forældreopbakning.

Mange hilsner til Jer alle herfra. – Ole