Sæsonafslutning 2016/2017

I lørdags markerede vi ved standerstrygningen, at kajaksæsonen 16/17 nu er slut. PAGAJ’s yngste medlem, Caroline på 9 år, stod for den officielle del med at tage vores klubflag ned:

Formanden for PAGAJ fremhævede i forbindelse med standerstrygningen bl.a. klubbens fantastisk gode medlemmer, som frivilligt sørger for at arrangere mange, spændende kajakture i løbet af året, vores dygtige ungdomsroere, som har præsteret flotte resultater gennem hele sæsonen, og den rigtig gode opbakning, der også er hos forældregruppen omkring vores ungdomsroere.

En dejlig eftermiddag – og kagen fik vi vist også næsten gjort kål på 🙂

Aktiviteter i PAGAJ efterår/vinter 2017

Selvom klubstanderen nu er strøget, er der fortsat aktivitet på vandet.

Fællesroning torsdag og søndag

Fællesroning om torsdagen fortsætter vinteren igennem, med mindre der kommer is på søen. Afgangstiderne for torsdagsroningen ændres fortsat over de kommende uger, så hvis du vil med, så hold øje med afgangstiderne i kalenderen.

For de rigtig friske er der også søndagsroning kl. 9:30 med efterfølgende koldt dyp i søen og derpå sauna.

Svømmehallen (onsdage)

I den kolde tid er der desuden mulighed for motionssvømning eller for at træne redningsøvelser i Holstebro Badeland. Medlemmer af PAGAJ har fri adgang til dette hver onsdag fra kl. 19-21.

Klubture og arrangementer

Udover svømning om onsdagen og fællesroning, kan vi også se frem til endnu et par klubture (tjek turkalenderen), årets julefrokost samt afslutningsvis Herrernes nytårskur og som noget NYT Damernes Nytårskur.

Har du forslag til andre arrangementer i løbet af efteråret/vinteren, så tag endelig kontakt til en repræsentant fra klubben, fx Ole Jensen, som er formand for aktivitetsudvalget.